Κρυπτογράφηση

Για την διασφάλιση της ασφαλούς ανταλλαγής δεδομένων ανάμεσα στον server που φιλοξενεί την ιστοσελίδα και στον επισκέπτη, χρησιμοποιείται SSL δημιουργώντας μία κρυπτογραφημένη σύνδεση μεταξύ τους, η οποία αποτρέπει την υποκλοπή τους από κακόβουλους χρήστες.


Πολιτική Συλλογής Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την αποστολή μηνύματος μέσω της φόρμας επικοινωνίας και των φορμών ενδιαφέροντος της ιστοσελίδας, καμία από τις πληροφορίες που εισάγονται από τον χρήστη, δεν αποθηκεύονται στην βάση δεδομένων της.


IP Addresses

H διεύθυνση IP καθορίζεται από τον πάροχο της σύνδεσης (Internet Provider) μέσω της οποίας ο Η/Υ του χρήστη έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο, επομένως και στην ιστοσελίδα.

Σε κάποιες περιπτώσεις κρατείται σε αρχεία καταγραφής του sever για τεχνικούς λόγους και για λόγους ασφαλείας και ενδέχεται να αξιοποιηθεί για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων.

Σε περίπτωση που είναι διαθέσιμη η διεύθυνση IP πρόσβασης του χρήστη στην ιστοσελίδα, δύναται να γνωστοποιηθεί, εφόσον ζητηθεί - τηρούμενης της κατά Νόμον προβλεπόμενης διαδικασίας - από τις αρμόδιες αστυνομικές ή δικαστικές αρχές ή άλλες κρατικές αρχές.

Οι διευθύνσεις IP που έχουν αποθηκευτεί σε αρχεία καταγραφής του server, διαγράφονται μετά την πάροδο 30 ημερών από την απόκτησή τους.

Τα Google Analytics που υπάρχουν στην ιστοσελίδα έχουν ρύθμιση για Anonymized IPs ώστε να μην μπορεί να γίνει ταυτοποίηση του χρήστη μέσω της IP του και κρατάνε τα στατιστικά που συλλέγουν για 26 μήνες.

Newsletter

Μέσω της εγγραφής στο Newsletter, ο χρήστης αποδέχεται την αποστολή ενημερωτικών e-mails κατά τη διάρκεια που η εγγραφή του παραμένει ενεργή και τα στοιχεία του καταχωρημένα.

Ο χρήστης μπορεί να αιτηθεί διαγραφή των στοιχείων που παρέχει κατά την εγγραφή του στο newsletter ανά πάσα στιγμή μέσω του αντίστοιχου κουμπιού που ακολουθεί την φόρμα εγγραφής/διαγραφής στο newsletter ή κατόπιν αιτήματός του μέσω απ’ευθείας e-mail ή μέσω συμπλήρωσης φόρμας επικοινωνίας.

Επίσης, ο κάθε χρήστης μπορεί να διαγραφεί από μία συγκεκριμένη λίστα αποστολής newsletters, μέσω της αντίστοιχης επιλογής που του δίνεται στο τέλος του κάθε newsletter που λαμβάνει μέσω e-mail.

Επιπλέον Πληροφορίες

Σε περίπτωση που θα θέλατε να ρωτήσετε κάτι επιπλέον σχετικά με την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας, μπορείτε να μας αποστείλετε e-mail απ’ευθείας ή να συμπληρώσετε μία φόρμα επικοινωνίας.

 

 • Core IT
 •   Μεσαριά,
       Σαντορίνη, ΤΚ 84700
 •   22860 33700
 •   22860 33706
 • info@coreit.gr
 •  Καλλιθέα, Αραπάκη 97
  Αθήνα, TK 17675
  (Εντός Στοάς Χριστουλάκη)
 •  210 95 31 851

Απομακρυσμένη Βοήθεια

Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα για να κατεβάσετε το SupRemo και εκτελέστε το για να συνδεθείτε με τεχνικό.

Για Mac κλικ εδώ.