Προσφέρετε δωρεάν WiFi στους πελάτες σας; Μπορείτε να κερδίσετε πολλά!

 

Το Zoottle συνδέεται με το υπάρχον σύστημα WiFi σας για να βελτιώσει την εμπιστοσύνη των επισκεπτών σας. Όταν οι καλεσμένοι σας συνδεθούν στο WiFi σας, καταγράφετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των επισκεπτών και τις δημογραφικές σας πληροφορίες.

Χρησιμοποιώντας το απλό αλλά ισχυρό ταμπλό του Zoottle, μπορείτε να διαφημίζετε στους καλεσμένους σας, να δημιουργείτε έρευνες, ανακοινώσεις, κουπόνια, να διοχετεύετε banners και να προγραμματίζετε αυτόματα μηνύματα παρακολούθησης.

 

 

Με το Zootle, οι πελάτες σας

Ξοδεύουν περισσότερα

Ρυθμίστε τις ανακοινώσεις και τα κουπόνια που θα δουν οι καλεσμένοι σας όταν θα συνδεθούν στο WiFi του ξενοδοχείου σας. Μπορείτε να τις στοχεύσετε ανά ημέρα επίσκεψης, ηλικίας, φύλου κλπ.

Παραμένουν χαρούμενοι

Η έρευνα ικανοποίησης επισκεπτών σε πραγματικό χρόνο για ξενοδοχεία, σας ενημερώνει για τους δυσαρεστημένους επισκέπτες, ενώ υπάρχει ακόμη χρόνος για να αλλάξουν γνώμη. Αυτό σας βοηθά να αποφύγετε τις αρνητικές κριτικές του TripAdvisor ή άλλους δικτυακούς τόπους αξιολογήσεων. Το Zoottle αυξάνει επίσης τις θετικές κριτικές σας στέλνοντας στους ικανοποιημένους επισκέπτες σας ένα email που θα τους ενθαρρύνει να αναθεωρήσουν τα ξενοδοχεία σας.

Επιστρέφουν

Καθώς το Zoottle σας βοηθά να κερδίσετε την πλειοψηφία των e-mails των πελατών σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους, προσφέροντας εκ νέου κράτηση μέσω του ιστότοπού σας.  Μπορείτε επίσης να κάνετε επαναληπτικό μάρκετινγκ στον επισκέπτη με προσφορές μέσω του Facebook και του AdWords, για να τους δώσετε επιπλέον λόγους να επιστρέψουν.
 
 • Core IT
 •   Μεσαριά,
       Σαντορίνη, ΤΚ 84700
 •   22860 33700
 •   22860 33706
 • info@coreit.gr
 •  Καλλιθέα, Αραπάκη 97
  Αθήνα, TK 17675
  (Εντός Στοάς Χριστουλάκη)
 •  210 95 31 851

Απομακρυσμένη Βοήθεια

Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα για να κατεβάσετε το SupRemo και εκτελέστε το για να συνδεθείτε με τεχνικό.

Για Mac κλικ εδώ.