Η Core IT αποτελεί τον πυρήνα της τεχνολογίας στην Σαντορίνη.

Δραστηριοποιούμαστε  στις τηλεπικοινωνίες και την ασφάλεια, την μηχανογράφηση και τις εκτυπωτικές  λύσεις, αλλά και στις λύσεις  γραφείου, την  πληροφορική και τα δίκτυα.

Εξειδικευόμαστε σε  ένα μεγάλο εύρος  υπηρεσιών, έχοντας  αναπτύξει δυναμική παρουσία στην αγορά της Σαντορίνης αλλά και εκτός αυτής  από το 2011. Στόχος μας  είναι να προσφέρουμε  ολοκληρωμένες  αποτελεσματικές λύσεις στους πελάτες μας  με ειλικρίνεια, συνέπεια, αξιοπιστία και  αποτελεσματικότητα.

Στις μέρες μας τα προϊόντα και υπηρεσίες  στον κλάδο μας εξελίσσονται με ραγδαίο  ρυθμό. Παρακολουθώντας συνεχώς την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τις  διεθνείς τάσεις της αγοράς, η Core IT φροντίζει πάντα ώστε το  επίπεδο κατάρτισης και η τεχνογνωσία του προσωπικού της και των συνεργατών της να βρίσκονται στην αιχμή των εξελίξεων. Φροντίζουμε να αποκτάμε ταχύτατα εμπειρία  και να φέρνουμε στη Σαντορίνη τα πιο εξελιγμένα προϊόντα, τις πιο καινοτόμες λύσεις, πάντοτε παρέχοντας πλήρη ενημέρωση,  κάλυψη και αποτελεσματικές υπηρεσίες στους πελάτες μας.

Η Core IT συνεργάζεται με τις κορυφαίες  εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως με την  ERICSSON LG (τηλεφωνικά κέντρα), τη SHARP (φωτοαντιγραφικά μηχανήματα), την OKI (πολυμηχανήματα - εκτυπωτές),  τις RISCO , DAHUA, HIKVISION (συστήματα ασφαλείας), την EPSILON SINGULAR LOGIC (εφαρμογές μηχανογράφησης) κ.α.

Η μεγάλη σημασία που δίνουμε στις  after sales services είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο μας εμπιστεύεται πλήθος επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα, ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, κάθε είδους καταστήματα, ιδιώτες, αλλά ακόμη και φορείς του δημόσιου τομέα.

 • Core IT
 •   Μεσαριά,
       Σαντορίνη, ΤΚ 84700
 •   22860 33700
 •   22860 33706
 • info@coreit.gr
 •  Καλλιθέα, Αραπάκη 97
  Αθήνα, TK 17675
  (Εντός Στοάς Χριστουλάκη)
 •  210 95 31 851

Απομακρυσμένη Βοήθεια

Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα για να κατεβάσετε το SupRemo και εκτελέστε το για να συνδεθείτε με τεχνικό.

Για Mac κλικ εδώ.